Overig nieuws

Wij verkopen zekerheid maar helaas niet in alle gevallen


Als assurantiemakelaar brengen wij de risico’s in beeld, die u met uw bedrijf dan wel als prive persoon loopt. Afhankelijk van uw wensen proberen wij daarop gebaseerd een maatwerk verzekeringsadvies te geven.
Helaas moeten wij regelmatig vaststellen dat wij niet kunnen adviseren in die gevallen, waarin onze relaties getroffen worden door een ongeneeslijke ziekte. Zeker niet als blijkt dat er door de medische wetenschap nog geen geneesmiddelen tegen ontwikkeld zijn ...

Wij zijn geraakt door de actie die onze relatie Bernard Muller voert om de ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose – zie www.als.nl) de wereld uit te helpen. Recent was hij nog te gast in het televisieprogramma van Pauw & Witteman. Samen met een heel team probeert hij zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om een medicijn te laten ontwikkelen wat deze vreselijke spierziekte kan stoppen.

Als teams “SAA Overvliet 1 en 2” gaan Els Oosse, Steven van Linge, Patrick den Hertog, Nico Hoogelander, Armand Lans, Sjaak Vervoorn, Stefan Lans en Ronald Berrevoets meedoen aan de Amsterdam City Swim op zondag 7 september a.s... Een barre zwemtocht door de Amsterdamse grachten met een lengte van 2,1 km.

Behalve de komende maanden veel trainen in open water is het de bedoeling dat wij veel geld gaan ophalen voor de Stichting ALS. Wij vermoeden dat u als onze relatie dit goede doel wilt steunen met een geldelijke bijdrage. Elke gift is welkom en 100% van uw bijdrage gaat naar de Stichting ALS. Van “strijkstokken” hebben wij nog nooit gehoord !

U kunt uw sponsorbijdrage overmaken via http://www.amsterdamcityswim.nl/nl/burando-overvliet2

Namens de Stichting ALS en onze teams willen wij u nu reeds bedanken voor uw bijdrage.
 
Met een sportieve groet,
 
Sjaak Vervoorn         
Stefan Lans          
Els Oosse      
Armand Lans         
Nico Hoogelander         
Patrick den Hertog        
Steven van Linge      
Ronald Berrevoets
Ps: Er zwemt ook dit jaar weer een prominente Nederlander mee, maar of dit na Koningin Maxima onze Koning zal zijn, is nog niet bekend.Terug naar het overzicht
Zaterdag
24 Augustus 2019