Overig nieuws

Zorgpakket specifiek voor de binnenvaart
Geachte relatie,

Onlangs heeft u van ons een nieuwsbrief ontvangen met het advies om uw zorgverzekering te vergelijken. Graag willen wij u erop wijzen door middel van dit schrijven dat SAA Overvliet voor u, werkzaam in de binnenvaart, een specifiek zorgaanbod heeft ontwikkeld met unieke voorwaarden.

Het speciaal voor de binnenvaart ontwikkelde zorgaanbod bestaat uit een basisdekking aangevuld met aanvullende dekkingen welke van belang zijn voor mensen die werkzaam zijn in de binnenvaartbranche. In één van de aanvullende dekkingen is bijvoorbeeld opgenomen dat de kosten voor de verplichte keuring van het Rijnvaart Patent/Groot vaarbewijs worden vergoed.
 
Waarom loont het vergelijken?
Wanneer u uw zorgverzekering vergelijkt in de SAA Zorgvergelijker Binnenvaart dan ziet u direct:

 

  • uw nieuwe premie;
  • het aanbod van andere zorgverzekeraars;
  • welke vergoedingen er gaan veranderen;
  • het premie-effect van de hoogte van uw vrijwillige eigen risico;
  • of de zorg die u verwacht, volgend jaar vergoed wordt.
  • unieke voorwaarden voor de Binnenvaart

 

Heeft u een Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de Amersfoortse?
Wie een AOV bij de Amersfoortse heeft lopen en per 1 januari 2017 ook de zorgverzekering bij De Amersfoortse afsluit, ontvangt 5% korting op de AOV-premie en betaalt slechts € 105,75 per maand voor de basiszorgverzekering (bij een verplicht eigen risico van € 385). Dit wijkt positief af van de vergelijker.

Vrijblijvend en persoonlijk advies
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088 – 551 41 00. Dit is ons telefoonnummer voor komend zorgseizoen. Onze adviseurs op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Heeft u een passende verzekering gevonden? Sluit deze dan direct online af!

Vergelijk nu! Klik hier voor meer informatie.

Wij wensen u succes bij het vinden van uw eerste besparing voor 2017!Terug naar het overzicht
Woensdag
18 Oktober 2017