Overvliet Nieuwsbrief

Verhoging zorgpremie in 2015


Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat u de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor een nieuwe zorgverzekering ...De zorg in Nederland verandert komend jaar ingrijpend. Veel zorg die nu nog via de Algemene Wet Bijzondere Zorgkosten (AWBZ) wordt betaald, komt vanaf 2015 in de basisverzekering van de zorgverzekeraars. Daarnaast stijgen de zorgkosten ieder jaar. Op dit moment hebben de meeste verzekeraars hun zorgpremie voor 2015 bekend gemaakt. De verwachting is dat de zorgpremies in 2015 met ongeveer 10% stijgen.

Voor de basisverzekering geldt een verplicht eigen risico voor verzekerden vanaf 18 jaar. De hoogte van dit verplichte eigen risico wordt door de overheid bepaald en is in 2015 vastgesteld op € 375. Ten opzichte van 2014 is dit een stijging van € 15.

De SAA Zorgvergelijker

Wij raden u aan om ook dit jaar te bekijken of de dekking van uw zorgverzekering nog voldoet aan uw wensen. SAA Overvliet staat u hierin uiteraard graag weer bij. Wij hebben om deze reden de SAA Zorgvergelijker ontwikkeld. Dit is een online zorgvergelijker, waarin u eenvoudig vele zorgverzekeringen kunt vergelijken op prijs en dekking om na te gaan welke zorgverzekering het beste bij u past.

Kenmerkend voor de SAA Zorgvergelijker:
- Volledig onafhankelijk
- Breed assortiment
- Eenvoudig
- Volledig digitaal
- Direct online uw verzekering afsluiten

De SAA Zorgvergelijker is beschikbaar via onderstaande link.

SAA Zorgvergelijker

Voor Binnenvaartondernemers heeft Delta Lloyd speciale tarieven.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld inzake het afsluiten van de zorgverzekering onder de Binnenvaartmantel? Dan kunt u contact met ons opnemen danwel rechtstreeks met uw accountmanager. Wij zijn u graag van dienst.November 2014 - Overvliet Nieuwsbrief Zorgverzekering 2015Terug naar het overzicht
Maandag
24 Juni 2019