VervoerPersonenauto
Motor
Motorrijtuigenrechtsbijstand
Ongevallen in-/opzittenden en Schade voor in-/opzittenden
Old-timer
Brommer en scooter

Fiets


Personenauto

U kunt uw personenauto op 3 manieren verzekeren:

1.  Tegen alle gevaren (compleet casco)

2.  Tegen met name genoemde gevaren (beperkt casco)

3.  Wettelijke aansprakelijkheid (in alle gevallen verplicht)

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is de laatste module de enige echte wettelijke aansprakelijkheid die van overheidswege wordt opgelegd. Deze rubriek moet u verzekeren. De premie wordt o.a. bepaald door het gewicht van de auto.

Uit de eerste 2 rubrieken is te kiezen. Kiest u voor een complete dekking of een beperkte dekking. De oorspronkelijke cataloguswaarde danwel de dagwaarde van de auto is bepalend voor de premie.

De meeste verzekeraars werken met een terugval op de B/M-ladder als een schade is of wordt uitgekeerd, maar tegen (meestal) een geringe premie kunt u een no-claimbeschermer meeverzekeren. U valt dan terug bij de tweede schuldschade. 


Motor

Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid. Die heeft u ook in uw keuze van de motorverzekering. Zo kunt u uw verzekering naar eigen behoefte samenstellen. Net als bij de autoverzekering zijn er drie mogelijkheden; WA, beperkt casco en casco. Aanvullende dekkingen/mogelijkheden zijn; winterstop, help en kleding en de no-claimbeschermer.


Motorrijtuigenrechtsbijstand

Indien iemand u schade toebrengt gaat u in eerste instantie naar uw verzekeraar, maar indien de schade niet is gedekt (bijvoorbeeld als u alleen een WA of een beperkt cascodekking heeft), dient u zelf uw schade te verhalen bij de veroorzaker.
In zo’n situatie is het raadzaam deze verzekering te hebben.


Ongevallen in-/opzittenden en Schade voor in-/opzittenden

Deze verzekering keert een van te voren afgesproken bedrag uit indien u of uw in-/opzittenden schade ondervinden als passagier in uw motorrijtuig. Alleen letselschade komt voor uitkering in aanmerking.
Indien u alle schade wilt verzekeren (dus ook zaakschade) dan kunt u een schade verzekering voor in-/opzittenden overwegen.


Old-timer

Op uw klassieker bent u erg trots. Als u ze uitsluitend recreatief en of hobbymatig gebruikt komt u in aanmerking voor de old-timerverzekering. U heeft de mogelijkheid om de verplichte wettelijke aansprakelijkheidsdekking uit te breiden met de (beperkt)casco dekking. In dat geval zal de waarde van de old-timer moeten worden vastgesteld aan de hand van een taxatierapport van een erkend taxateur.


Brommer en scooter

Eindelijk je scooter of bromfiets! Daar wil je wel zuinig op zijn. Daarvoor zijn er buiten de verplichte wettelijke aansprakelijkheidsdekking extra verzekeringsmogelijkheden zoals diefstal en aanrijding op een bromfietsverzekering.


Fiets

Onbezorgd erop uit met de fiets! Wij bieden u een flexibele fietsverzekering. Er zijn dekkingen tegen zowel diefstal als beschadiging. En heeft u een slot inclusief anti dieftalchip dan zit er mogelijk nog een extra korting in.

Donderdag
17 Oktober 2019